ДВА ПЪТИ ПОВЕЧЕ СТОКИ ЗА ДВА ПЪТИ ПО МАЛКО ПАРИ

Заповядайте в “Балкански Търговски Център Илиенци 2” и открийте богато разнообразие от стоки на страхотни цени!

Илиенци 2

БАЛКАНСКИ ТЪРГОВСКИ ЦЕНТЪР ИЛИЕНЦИ 2


“Балкански Търговски Център Илиенци 2” е разположен в северозападната част на София в квартал “Надежда” на ул.Петър Панайотов № 12

Търговският център е създаден през 1996 година и представлява базар за търговия на едро и дребно, разположен на 40 000 м2. Центърът дава възможност на директни вносители и производители да обслужват ежедневно голям брой търговци на едро и дребно, от страната и чужбина.

Илиенци 2

СТОКИ И МАГАЗИНИ


“Балкански Търговски Център Илиенци 2” предлага складови и търговски площи под наем на разумни цени. Ежемесечно се откриват нови модерни магазини.

При нас можете да намерите богат асортимент от стоки, както внос така и родно производство. В Търговския Център се предлага голямо разнообразие от бельо, конфекция – мъжка, дамска и детска. Можете да откриете електродомакински уреди на достъпни цени.

УСЛУГИ И ОБСЛУЖВАНЕ

ОБСЛУЖВАНЕ

За улеснение на търговците и клиентите на базара сме осигурили, обменно бюро, ресторант, заведения за бързо хранене и обществени тоалетни.

Илиенци 2
СИГУРНОСТ

Сигурността на “Балкански Търговски Център Илиенци 2” е гарантирана от 24 часова професионална охрана и видеонаблюдение.

Илиенци 2
ПАРКИНГ

За посетителите със собствен транспорт сме помислили, като сме изградили открит и закрит паркинг - както за автомобили така и за камиони и автобуси.

Илиенци 2
ТРАНСПОРТ

Градски транспорт - 3 автобусни, 2 трамвайни и 9 маршрутни линии. Удобство за клиентите от страната е близостта до Централна гара и Автогара “Север”.

Илиенци 2
ЗАРЯДНА СТАНЦИЯ

За удобството на нашите клиенти разполагаме със зарядна станция за електрически автомобили GIGACHARGER. Станцията е разположена на входа на базара и предлага отлични цени за зареждане.

Mobirise Website Builder

ДВА ПЪТИ ПОВЕЧЕ СТОКИ ЗА ДВА ПЪТИ ПО МАЛКО ПАРИ

Заповядайте в “Балкански Търговски Център Илиенци 2” и открийте богато разнообразие от стоки на страхотни цени!

Балкански Търговски Център Илиенци 2
© Всички права запазени 2023
Уебсайт от ФиУеб ЕООД

Made with ‌

Landing Page Software